Diamantsto vinnaren INTAKE Årspremiär

Nu var det äntligen dags, efter sex månaders uppehåll, spa i december månad, hårdträning under januari - mars och ett snabbjobb som var tilltalande så kommer INTAKE att starta på Axevalla och deras V64 omgång. V64-5 och tillägg 20 meter på favoriten nr 4. Dock så har vi en riktigt bra häst i INTAKE som är grym bakifrån och nu kan det kanske fattas lite ork då hon inte tävlat på ett tag men vi tror att vi har bästa hästen i fältet. Streckad på 1% men är aldrig betrodd på spelet. Hästarnas Aros AB är förväntansfulla men ödmjuka att det är länge sedan hon startade.

Vi får se på tisdag men hoppas att så som hon sett ut i träning gör sig gällande i tävling för då blir det åka av sista 1000 meterna!! Skulle inte lämna henne utanför kupongen.

Bifogar film från hennes sista jobb på 1.15 - 1640 meter.

Intake gör ett snabbjobb på 1.15 inför start på Axevalla den 14e april 2020. Hon har byggt muskler nu inför 5-årssäsongen och ser riktigt fin och laddad ut och detta jobb var inga problem för vår diamantsto final vinnare! Mötte förra året alla kulltoppar i många lopp och gjorde det grymt bak precis bakom de bästa och ser ut som hon växt i kostymen än mer och kan bli riktigt roligt i år oxå.