FACE TIME BOURBON VINNARE PRIX D´AMERIQUE

Vår nästa avelshingst Face Time Bourbon gör ingen besviken och efter en helt perfekt styrning av mästerkusken Björn Goop som placerar Face Time Bourbon i rygg på favoriten Davidson du Pont. Loppet gick i jämt tempo och spänningen ökade mer och mer och på kolfibern i Vincennes så ökade nervositeten, publiken skriker av glädje, oro, känslor och åter känslor och vi sitter och hejar hela familjen för att vår nästa avelshingst Face Time Bourbon ska vinna för att få mer intresse runt vår avelsverksamhet som alla inom avel förstår att man måste om målsättningen är att sälja avkommorna.

Tiden 1.11,4 och som nybliven 5-åring kunna göra detta mot för första gången i karriären äldre hästar som ska ha mer hårdhet än vad Face Time Bourbon fått än så länge. Det visar att han kan bli en av de största någonsin och jag både tror och hoppas att Anders Malmrot ringer imorgon och ger han en biljett till Elitloppet. Detta för att jag tror att det är en perfekt uppgift till en så startsnabb och speedig häst som Face Time Bourbon och inte många som tar dubbeln samma år! Vore grymt om vi kunde få se den Italienskägda Face Time Bourbon i vårt största lopp Elitloppet!! Då kommer jag vara än mer exalterad om så sker.

Extra roligt för en av våra ägare Robert Lindholm att få se detta live på plats, enligt honom den bästa travupplevelsen hittills i sitt liv!!

Tack för uppvisningen!