Guneva sale Internetauktion Tisdag 28 januari 18:00

Guneva for sale

Avelsmärr född 2012

Laddie / Celebrate

GUNEVA

LADDIE - CELEBRATE

1.14,9 i 4e starten som 2-åring men en skada förstörde karriären som tävlingshäst. Valet var enkelt, hon måste bli mamma. Hon har idag avkomma efter

Scharlet Night, hingst född 2017

Raja Mirchi, hingst 2019

Flocki d'Aurcy, 2020.

Första avkomman First Tartar gör sin första start 22 januari på Solvalla som 3-åring.

Vi säljer vårt avelssto Guneva. Guneva ägs av sju ägare som har valt att avel inte är något de vill hålla på med. Detta ägargäng har vi i Hästarnas Aros AB endast 10% av och vi önskar hela Stall Råbiff lycka till vid försäljningen som sker på ASVTs hemsida under internet auktioner under tisdagen från kl 18:00 till kl 21:00.

Guneva har lämnat First Tartar som är en jättefin avkomma. Står i träning hos Stall Jörgen S Eriksson och gjorde sin första start i ett 60.000kr lopp på Solvalla förra onsdagen, tyvärr slutade det hela i galopp men Jörgen har stora tankar om denna hingst efter Guneva och Scarlet Night.

Guneva har även lämnat Gunvald Tartar, en hingst efter Raja Mirchi som ska säljas på antigen Elitauktionen eller Wenngarn auktionen. Båda hingstarna efter Guneva är lugna och fina.

Vi säljer Guneva dräktig med Flocki d´Aurcy som väntas komma i början av april, just nu står Guneva hos Bergshyttan Häst och Semi och vill ni ha en info så är Ni välkomna att ringa dit. 25.000kr ska betalas vid levande föl.

VÄLKOMMEN OCH BUDA PÅ VÅR FINA AVELSMÄRR

Vid frågor om hästen kontakta Fredrik Jireteg, 076 - 14 258 62